lördag 22 maj 2010

Minigolf-The winner

Idag var det en otroligt varm dag här i Göteborg! Göteborgsvarvet var idag och vi hade tänkt gå på Liseberg. Åkpass och så hade vi bokat innan och vi gick ner till Liseberg för att möta Ester vid halv två. Det var jättemycket folk! Nöjesparken hade öppnat för en halvtimma sen,de som sprang lilla göteborgsvarvet fick gratis inträde och det var strålande sol och lördag. Snacka om dålig dag att gå på Liseberg. Vi skulle hämta ut våra biljetter och tog därför en nummerlapp. På nummerlappen stod det 66. Och på skylten "nu betjänas" stod et... 21!
Vi fick vänta jättelänge men bestämde oss att ta Liseberg nästa gång vi är i Göteborg, dvs 5/6 då det för hoppningsvis är mindre folk!
Istället för Liseberg gick vi till Heden och spelade minigolf. Jag vann =)
Sedan åt vi hambrgare. Efter det gick vi upp till Avenyn för att titta när de sprang. Vi följde Avenyn ner mot kungsportsplatsen och på vägen köpte vi glass. Där stod vi och tittade efter pappas kompis Christian som skulle springa. När vi äntligen såg honom hade han hörlurar på sig så han hörde inte när vi ropade. Då tog pappa i för full hals! XD
Vi började gå mot korsvägen där vi skulle ta en spårvagn hem till Ester. Vi var bjudna på middag.
Hemma hos Ester spelade vi kort,hoppade studsmatta,åt god mat och tittade på finalen av tv-programmet "Jakten på Julia" min favorit vann! (Haha, har bara tittat den här gången; Stina & Ester har följt programmet)
Nu har vi åkt hem igen. Ska titta på Sleepless in Seattle nu på TV
Kram!
Ps. Min mobil har inga batterier så jag kan inte lägga in bilder förrän på fredag! Men pappa tog några bilder... får se om jag kan ladda upp dem nån dag!

Inga kommentarer: