måndag 14 juni 2010

Vacker Vackrare Kroatien

Idag har vi varit vid poolen/havet nästan hela dagen. På eftermiddagen cyklade Per,mamma,Stina och morfar ut på en cykeltur. Jag hade tänkt följa med men jag ångrade mig så jag låg vid poolen och läste och badade. Härligt!
på kvällen gick vi till en pizzeria vid hamnen. Jag och mormor delade på två pizzor - en havs frukter (m.m) en med lufttorkad skinka och parmesan. (m.m)
Nu sitter vi i hotellbaren och dricker läsk/öl och tittar på fotboll. Imorgon ska vi äta frukost på hotellet och åka på båtutflykt till en gammal piratstad på fastlandet.
KramKram





3 kommentarer:

Evelina sa...

Dina hamstrar är läskiga. De skrämde slag på mig idag när jag först bara hittade en. Sen ringde jag med panik till Moa och hon sa att en utav dem brukade gömma sig längst ner till vänster och där hittade jag henne. Gissa om jag blev lättad! Vädret i Sverige är jättedåligt! Du har tur som är utomlands!

Moa sa...

Heeej :D

Emma hur fick du Photoshop ? jag hade det innan min dator krasha, men nu hittar vi inte en som funkar när man laddat ner den :( kan du hjälpa mej eller så ? ...

Emma sa...

Till Eve: Haha så bra att du hittade henne <3 Tråkigt med vädret... önskar er bättre lycka!

Till Moa: Vet inte pappa fixade det... men kan kanske kolla lite när jag kommer hem... det brukar väl annars finnas free downloads på nätet?


KramKram!