måndag 27 juni 2011

En dag på havet

Idag har vi varit på havet i 6 timmar!
Vi har varit på valsafari och sett blåvalar! De var jättestora. Bara tungan är lika stor som en elefant. Och väger ett ton!
Vi såg även vilda delfiner och sjölejon samt diverse sjöfåglar ^^)
Stina och jag blev dessvärre sjösjuka på båten. Vi åkte trots allt mitt ute på stilla havet o vågorna var ganska stora ibland...!

När vi kom iland igen tog vi bilen bort till ett shoppingmall . Jag köpte ett par låga,rosa converse, ett par adidas joggingskor och en gympabag från Adidas :)

Senare på kvällen gjorde vi i ordning oss och tog. En cykeltaxi in till stan. Det gör vi aldrig om!
Vi satt fyra personer I så han som körde fick jobba rejält. Det var dessutom svag uppförsbacke hela vägen... Folk som gick, Gick om oss och tittade på oss som vi var några som anlitat en slav eller något...det kändes faktiskt som det och vi hade alla väldigt dåligt samvete.när vi äntligen fick gå av visade sig att priset han sagt att det skulle kosta var per person...! Och då blev det plötsligt mer än dubbelt så dyrt som det hade varit att åka vanöig taxi in och ändå skulle det gått fortare att gå ( o så fick vi skämmas :P ) så det vR verkligen ingen hitt. Men Man måste ju begå misstag ibland ;)

På kvällen åt vi mat utomhus på en trevlig restaurang och avslutade kvällen med att gå på bio. Vi såg en thriller som heter super8. Den var jättebra :)

Hade någon otrolig solfrossa på kvällen :( har bränt mig i hela ansiktet efter dagens utflykt...!
Puss o kram!





































Det här berget användes till filminspelningarna av Jurasic park och Titanic. Det var här man spelade in scenen där Titanic sjönk.















Inga kommentarer: